In onze praktijk werken wij met 13 medewerkers waaronder 2 huisartsen, te weten Ahmed Karasu en Loes de Wolf.

De assistentes zijn Annet Broekhof, Annemarije Kerkdijk en Elmira Yilimila. Zij zijn de spil van de praktijk. Zij inventariseren uw zorgvraag en proberen u zo goed mogelijk te helpen. 

Judith Siersack en Hanny Brink zijn onze all-round assistentes en doet werkzaamheden voor alle praktijken.

Rita Dwars werkt als praktijkondersteuner somatiek en zij houdt zich voornamelijk bezig met de zorg voor patiƫnten met diabetes en/of COPD.

Astrid Segerink werkt als praktijkondersteuner iedere week op maandag en zij houdt zich voornamelijk bezig met risico inventarisatie's voor hart- en vaatziekten en het begeleiden van stoppen met roken. 

Sylvie Fillekes, Francien van Delden, Judith van der Kooij-Klein zijn in onze praktijk werkzaam als POH-GGZ. Zij zijn verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in het inventariseren van psychische klachten, zoals rouw, spanningen, angst, somberheid, relatieproblemen, verslaving, onbegrepen lichamelijke klachten of problemen met chronische ziekte. Zij kunnen kortdurende begeleiding of behandeling van deze klachten in de huisartspraktijk bieden. Daarnaast adviseren zij ten aanzien van een eventuele vervolgbehandeling.

Sylvie Fillekes heeft spreekuur op woensdag en donderdag. 

Judith van der Kooij-Klein heeft spreekuur op maandag en dinsdag.

Francien van Delden heeft spreekuur op dinsdag.

U kunt bij hen na verwijzing van de huisarts een afspraak maken via de assistente.

Verwijzingen naar praktijkondersteuners gaan via de huisarts.