In onze praktijk werken wij met 13 medewerkers waaronder 2 huisartsen, te weten Ahmed Karasu en Loes de Wolf.

De assistentes zijn Annet Broekhof, Annemarije Brummel-Kerkdijk en Elmira Yilimila. Zij zijn de spil van de praktijk. Zij inventariseren uw zorgvraag en proberen u zo goed mogelijk te helpen. 

Rita Dwars en Josien van Buuren werken als praktijkondersteuners somatiek en zij houdt zich voornamelijk bezig met de zorg voor patiƫnten met diabetes, COPD, hart- en vaatziekte en stoppen met roken.

Francien van Delden, Judith van der Kooij-Klein en Hilda Lubbers zijn in onze praktijk werkzaam als POH-GGZ. Zij zijn verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in het inventariseren van psychische klachten, zoals rouw, spanningen, angst, somberheid, relatieproblemen, verslaving, onbegrepen lichamelijke klachten of problemen met chronische ziekte. Zij kunnen kortdurende begeleiding of behandeling van deze klachten in de huisartspraktijk bieden. Daarnaast adviseren zij ten aanzien van een eventuele vervolgbehandeling.

Francien van Delden heeft spreekuur op dinsdag.

Judith van der Kooij-Klein heeft spreekuur op maandag en dinsdag.

Hilda Lubbers heeft spreekuur op maandagochtend, woensdagochtend en om de week op vrijdag.

Verwijzingen naar praktijkondersteuners gaan via de huisarts.

Patricia van Luijk is werkzaam als praktijkondersteuner ouderenzorg, zij is gespecialiseerd in de problematiek van ouderen en beschikt over de kennis om deze kwetsbare doelgroep te ondersteunen.