In onze praktijk werken wij met 13 medewerkers waaronder 2 huisartsen, te weten Ahmed Karasu en Loes de Wolf.

De assistentes zijn Annet Broekhof, Annemarije Brummel-Kerkdijk en Elmira Yilimila. Zij zijn de spil van de praktijk. Zij inventariseren uw zorgvraag en proberen u zo goed mogelijk te helpen. 

Rita Dwars werkt als praktijkondersteuner somatiek en zij houdt zich voornamelijk bezig met de zorg voor patiƫnten met diabetes en/of COPD.

Astrid Segerink werkt als praktijkondersteuner iedere week op maandag en zij houdt zich voornamelijk bezig met risico inventarisatie's voor hart- en vaatziekten en het begeleiden van stoppen met roken. 

Francien van Delden, Judith van der Kooij-Klein en Hilda Lubbers zijn in onze praktijk werkzaam als POH-GGZ. Zij zijn verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in het inventariseren van psychische klachten, zoals rouw, spanningen, angst, somberheid, relatieproblemen, verslaving, onbegrepen lichamelijke klachten of problemen met chronische ziekte. Zij kunnen kortdurende begeleiding of behandeling van deze klachten in de huisartspraktijk bieden. Daarnaast adviseren zij ten aanzien van een eventuele vervolgbehandeling.

Francien van Delden heeft spreekuur op dinsdag.

Judith van der Kooij-Klein heeft spreekuur op maandag en dinsdag.

Hilda Lubbers heeft spreekuur op maandagochtend, woensdagochtend en om de week op vrijdag.

Verwijzingen naar praktijkondersteuners gaan via de huisarts.