header_06.jpg

In onze praktijk werken wij met 10 medewerkers, 2 huisartsen, te weten Ahmed Karasu en Loes de Wolf.

De assistentes zijn Annet Broekhof, Annemarije Kerkdijk. Zij zijn de spil van de praktijk en inventariseren als eersten uw zorgvraag en proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Femke Keijzer is onze all-round assistente en doet werkzaamheden voor alle praktijken.

Rita Dwars-Pol werkt als praktijkondersteuner somatiek en zij houdt zich voornamelijk bezig met de zorg voor patiƫnten met diabetes en/of COPD.

Astrid Segerink werkt als praktijkondersteuner iedere week op maandag en zij houdt zich voornamelijk bezig met risico inventarisatie's voor hart- en vaatziekten en het begeleiden van stoppen met roken. 

Sylvie Fillekes en Judith van der Kooij-Klein zijn in onze praktijk werkzaam als POH-GGZ. Zij zijn verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in het inventariseren van psychische klachten, zoals rouw, spanningen, angst, somberheid, relatieproblemen, verslaving, onbegrepen lichamelijke klachten of problemen met chronische ziekte. Zij kunnen kortdurende begeleiding of behandeling van deze klachten in de huisartspraktijk bieden. Daarnaast adviseren zij ten aanzien van een eventuele vervolgbehandeling.

Sylvie Fillekes heeft spreekuur op woensdag en donderdag. 

Judith van der Kooij-Klein heeft spreekuur op maandag en dinsdag.

U kunt voor hen na verwijzing van de huisarts een afspraak maken bij de assistente.

Verwijzingen naar praktijkondersteuners gaan via de huisarts.